2016. április 22-24. K+ közösségi tér PONT Csoport

Mennyit ér az ötleted? A válasz egyszerű: egy ötlet önmagában nem ér semmit. Az ötlet még csak a tippjeid sorozata. Rajtad, jövőbeli vállalkozón múlik, hogy ötletedből mennyire tudsz majd jó terméket létrehozni. Az ember örök tragédiája a tétlenség vagy a túlbonyolítás és Madách óta tudjuk, hogy a tett halála az okoskodás. Konkrét cselekvés és célravezető megvalósítás nélkül tehát a legjobb ötletek sem életképesek. Ötleteink lehetnek nagyon hasonlóak (akár azonosak is), mégis a legjobb kivitelezés kerül ki győztesen. Jelentkezz a személyes mentoring hétvégére, ha van egy ötleted és már most szeretnéd lemérni, hogy az milyen potenciált vagy milyen hibát hordoz magával. Sok időt, pénzt és energiát spórolhatsz meg.

 

Kik segítenek rendet tenni gondolataidban? Hild Imre, aki 2010 óta segíti a fiatal magyar és régióbeli vállalkozók és startupok nemzetközi piacra jutását, illetve Bodnár Zsigmond, aki hosszú évek óta startup alapító és befektető.

 

Hogyan jelentkezz?

A képzésre az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével lehet. Írd le röviden vállalkozási tervedet, készíts egy maximum egy oldalas leírást ezekkel a címszavakkal:

Mi a probléma, amire megoldást nyújt a termékem?

Lehetséges megoldásaim

Felmerülő akadályok

Amit biztosan tudok (erőforrásaim)

Amire szükségem van

Monetizálás (hogyan fog termékem pénzt termelni)

 

A legjobb ötletek gazdáinak lehetőséget biztosítunk a közös előadásokon és a személyes mentoringon való részvételre. A workshop nem igényel egész napos jelenlétet, mert személyes órarendet állítunk össze.

 

Ha kérdésed van a workshoppal kapcsolatban, akkor írj a kreativkolozsvar@pontgroup.org e-mail címre.

A részvétel ingyenes, a résztvevők számára ebédet biztosítunk.
Jelentkezési határidő: 2016. április 17., 21. óra. Visszaigazolás: 2016. április 19.

 

bodnar hild

 

Strada Memorandumului 3, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania

Jelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Foglalkozás (kötelező)

Rövid bemutatkozó (kötelező)