TérA K+ közösségi tér a K Plusz program futamideje alatt közösségi térként működik helyi fiatalok számára, otthont ad a program céljait szolgáló rendezvényeknek, eseményeknek, műhelyfoglalkozásoknak, találkozóknak, továbbá külsős ifjúsági rendezvények számára is nyitott.

 

 

Ha van olyan rendezvényed, eseményed, ami a kolozsvári fiataloknak szól, és szeretnéd a K+ közösségi térben megszervezni, akkor a tér ingyenesen a rendelkezésedre áll.

 

Ha szeretnéd lefoglalni a teret, kérünk töltsd ki az alábbi űrlapot a következő infókkal: szervezet neve, kapcsolattartó személy neve, e-mail címe és telefonszáma, a rendezvény dátuma és az időintervallum, amelyre igényled a teret, illetve az esemény rövid tartalmi leírása.

 

A foglalásról automatikus visszaigazoló e-mail érkezik, azonban a foglalás megerősítésről külön e-mailben jelentkezünk. Köszönjük!

 

 

Szeretettel várunk mindenkit a K+ közösségi térben, illetve egy virtuális túrára itt!

 

Szervezet/Csoport neve (kötelező)

Kapcsolattartó személy neve (kötelező)

Kapcsolattartó személy e-mail címe (kötelező)

Kapcsolattartó személy telefonszáma

Melyik dátumra szeretnéd a teret kibérelni (kötelező)

Milyen időintervallumra (hány órától hány óráig) szeretnéd a teret kibérelni (kötelező)

Az esemény rövid leírása. Kérjük tüntesd fel a rendezvény címét, témáját, célcsoportját és a programot, ha van. (kötelező)


*A tér használata alatt a kedvezményezett (a kapcsolattartó személy) felelősséget vállal a térben található értéktárgyakért.