Tér 

A K+ közösségi tér a K Plusz program futamideje alatt közösségi térként működik helyi fiatalok számára, otthont ad a program céljait szolgáló rendezvényeknek, eseményeknek, műhelyfoglalkozásoknak, találkozóknak, továbbá külsős ifjúsági rendezvények számára is nyitott.

 

Ha van olyan rendezvényed, eseményed, ami a kolozsvári fiataloknak szól, és szeretnéd a K+ közösségi térben megszervezni, akkor a tér ingyenesen a rendelkezésedre áll.

 

Ha szeretnéd lefoglalni a teret, kérünk töltsd ki az alábbi űrlapot a következő infókkal: szervezet neve, kapcsolattartó személy neve, e-mail címe és telefonszáma, a rendezvény dátuma és az időintervallum, amelyre igényled a teret, illetve az esemény rövid tartalmi leírása.

 

A foglalásról automatikus visszaigazoló e-mail érkezik, azonban a foglalás megerősítésről külön e-mailben jelentkezünk. Köszönjük!

 

Szeretettel várunk mindenkit a K+ közösségi térben, mely az idéntől új helyszínen vár benneteket!

Cím: Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr.16

Általános infók

A tér maximális kapacitása: 40 fő

Nyitvatartás: hétfő-péntek 8-17 óra

Térfoglalás

Térfoglalás kizárólag az oldalon lehetséges! Kérdések esetén megtaláltok az office@kplusz.ro címen vagy a 0742601689 telefonszámon.

Minden rendezvény esetén kötelező a bejáratnál található jelenléti ív kitöltése, majd annak a befotózott vagy bescannelt változatának a beküldése az office@kplusz.ro címre.

 

 

Térhasználat

1. A coworking iroda területét rendeltetésének megfelelően használd! Zenés, táncos események, bulik szervezése a térben nem engedélyezett!

2. A coworking iroda területén ne dohányozz, csak arra kijelölt külső helyszíneken: utcafront, terasz.

3. Közösségi konyhánkban hűtőszekrény, kávéfőző, mosogatógép, vízforraló és edények, valamint kávé, tea, állnak a rendelkezésedre. A konyha önkiszolgáló terület.

Kérünk, figyelj a rendre és a tisztaságra!

4. A coworking iroda elsősorban munkahely! Hangos telefonálással, zenehallgatással ne zavard a többieket, kérjük, ügyelj a nyugodt munkavégzés feltételeinek megtartására!

5. A coworking iroda nyitott, de a biztonság kedvéért ügyelj értékeidre! Az elveszett, eltulajdonított tárgyakért nem vállalunk felelősséget.

6. Természetesen használhatod a telefonodat, de az IRODA egész területén csendes üzemmódra

állítsd, hogy ne legyen zavaró a telefoncsörgés.

7. Üzleti és bizalmas hangvételű telefonbeszélgetés esetén, hogy ne zavarj másokat, kérünk, használd üres tárgyalóinkat vagy az erre felszerelt telefonfülkéket/zoom szobákat.

8. Az általad a térbe hozott vendégeidért a felelősséget téged terhel.

9. Az iroda eszközeit rendeltetésszerűen használd, és vigyázz az épségükre. Az általad okozott kárt meg kell térítened (szkenner, nyomtató, fénymásoló, projektor, vetítővászon, fehér tábla, irattároló, konyhatechnika stb.).

10. A WiFi kódot az irodavezetőtől tudod kérni. Az internet hozzáférés munkavégzésedet szolgálja, tilos törvénybe ütköző, illetve sértő tartalmú oldalak látogatása, illegális információk le-illetve feltöltése, aki ezeket nem tartja be, büntetőjogi felelősséget vállal.

11. A hulladékot szelektíven gyűjtjük, kérünk tegyétek ti is ezt, a szemeteseken jelzett instrukciók szerint!

 

Szervezet/Csoport neve (kötelező)

Kapcsolattartó személy neve (kötelező)

Kapcsolattartó személy e-mail címe (kötelező)

Kapcsolattartó személy telefonszáma

Melyik dátumra szeretnéd a teret kibérelni (kötelező)

Milyen időintervallumra (hány órától hány óráig) szeretnéd a teret kibérelni (kötelező)

Az esemény rövid leírása. Kérjük tüntesd fel a rendezvény címét, témáját, célcsoportját és a programot, ha van. (kötelező)


*A tér használata alatt a kedvezményezett (a kapcsolattartó személy) felelősséget vállal a térben található értéktárgyakért.