december
9-15
péntek-csütörtök

Kastély FORMULA tábor

2016. december 9-15. Daniel-kastély, Olasztelek, Kovászna megye PONT Csoport

Formula cover

 

Második alkalommal szervezünk FORMULA – interdiszciplináris műhelytábort a Kastély Erdélyben program keretében! Ezúttal a tábor célja a vargyasi Daniel-kastély (Kovászna megye) és az alsórákosi Sükösd-Bethlen várkastély (Brassó megye) újrahasznosítási tervének kidolgozása. A táborra 2016. december 9-15. között kerül sor. Helyszín: az olaszteleki Daniel-kastély (Kovászna megye).

 

Miről szól a FORMULA tábor?
– A hat napos tábor célja, hogy összehozzunk különböző szakterületen tanuló és dolgozó fiatalokat, nagyon széles körben – tájépítészektől közgazdászokon át designerek-ig, hogy együtt gondolkodjanak, együtt tervezzenek, több nézőpontból világítsanak rá egy lehetséges megoldásra. Készségeiket, szerteágazó tudásukat kamatoztassák, és megtanulják ötleteiket innovatív és hatékony megoldássá, szolgáltatássá formálni.
– A holisztikus tervezés módszere segítségével kreatív, innovatív megoldások kidolgozását tűzzük ki célul.
– Szakértők szakmai irányításával fogunk eljutni a probléma megfogalmazásától a tervezésen át egészen a modellezésig.
– Foglalkozunk az épületekkel és környezetükkel, környezetkímélő technikai megoldásokkal, lehetséges programokkal, online és offline kommunikációval, szervezeti és gazdasági működési modellekkel.

 

Vajon Neked szól?
Más szakterületek képviselőivel fogsz dolgozni, hogy lásd, hogyan épülhet fel egy több pilléren álló üzleti terv, szakterületed sajátosságait érvényesítve. Megtanulod a Design Thinking tervezési stratégia módszertanát, miközben kreativitásod próbára téve hasznos szakmai gyakorlaton veszel részt.

 

Hogyan jelentkezz?
A táborban való részvétel ingyenes. 40 résztvevőt tudunk fogadni, akik számára a szakmai programokon kívül szállást és a napi 3 étkezést biztosítunk. A jelentkezéshez regisztrálj itt: https://goo.gl/XNCHQG
Jelentkezési határidő: 2016. december 2., péntek este 21 óra. Visszaigazolás: 2016. december 4.

Az első, gyalui FORMULA táborról itt: https://goo.gl/eWPLAl
és itt találsz információt: https://goo.gl/VhA1E5

 

A FORMULA tábor facilitátorai:

pm formula tabor vegso - Kiraly pm formula tabor vegso - Kobrizsa pm formula tabor vegso - Koltai pm formula tabor vegso - Paput pm formula tabor vegso - Sinko

Castelul Daniel, DJ131, Tălișoara, Covasna County, Romania