2017.03.24., 18:00 K+ közösségi tér (Unió/Memorandumului u., 3 sz.) Kreatív Kolozsvár

KK zenekari eselyek 2017-03-07

 

Mi a feladata egy zenei menedzsernek? Milyen felelősségi körök lehetnek, és hogyan működnek együtt a zenekarral? Mi a showcase? Hol vannak, mi várható ezektől, és hogyan készüljenek rá a bandák? Hogyan fest jelenleg az európai könnyűzenei térkép, kik a meghatározó szereplők, milyen szervezetek léteznek, és kihez fordulhatnak a zenekarok?

 

A Zeneipari menedzsment workshopunkra már az első két nap alatt 22 regisztráció érkezett. A meghirdetett határidőig persze nyitva hagyjuk a jelentkezést, ám azt szeretnénk, hogy senki sem maradjon le ezekről a témákról. Ezért a workshop keretében Kreatív Kolozsvár estet is szervezünk, amely bárki számára nyitott, aki érdeklődik a könnyűzenei trendek, üzleti modellek, zenei menedzsment, zeneletöltések piaca, illetve a fesztiválpaletta és a zenei rendezvények pozicionálása iránt.

 

 

Előadóink:
Jeges Zsolt, zenei producer, a MamaZone alapítója, a Lollapalooza Berlin, a Melt Festival és a Berlin Festival, illetve számos magyar zenekar közép-kelet-európai producere
Ráday Dávid, a Sziget Festival Official kommunikációjának vezető kreatívja, a Proud Productions filmgyártó cég társtulajdonosa

 

KK zeneipari ws PM Jeges Zsolt KK zeneipari ws PM Raday David

 

A részvétel ingyenes, ám a helyek száma korlátozott! Kérünk, jelezd részvételi szándékodat az alábbi űrlap segítségével.
Mindenkit szeretettel várunk!

Jelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Foglalkozás

Fotók