2020.01.30. K+ Közösségi tér Érted

Image may contain: text that says 'affér vitaest KECSKÉK VS. OROSZLÁNOK vita a veganizmusról és 01.30 19:00 közösségi tér RTED ED'

 

A vegán életmód egyre nagyobb tömegeket csábít magához, főként a fiatalok körében. Rengeteg vita folyik arról, hogy egyáltalán egészséges-e így élni, és egyre többen alakítanak ki egy határozott véleményt a kérdésről. Van, aki környezetvédelmi és olyan, aki egészségügyi okokból lesz vegán, de a legtöbben etikai döntést hoznak, az állatok ellen elkövetett erőszak ellen demonstrálnak életmódjukkal. A növekvő trendek és a folyton megjelenő kutatások a húsevőket is arra sarkallják, hogy legalább elvi szinten foglalkozzanak a kérdéssel. Az egyéni életmódban meghozott döntéseknél azonban egy vita alkalmával sokkal izgalmasabb téma lehet a trend társadalomra gyakorolt hatása, környezetvédelmi, morális, gondolkodásmódbeli és sok más szempontból. Január 30-án este 7 órától újra összeülünk a K+ Közösségi térben, és most ezekről a kérdésekről fogunk vitázni.

 

A vitázás szabályai nálunk igencsak szabadok és arra épülnek, hogy minden vitázó elmondhassa azt, amit igazán gondol. Mindenki a meggyőződése szerinti oldalra áll, és mindkét fél célja egymás legyőzése helyett a semleges csapat minél több tagjának meggyőzése.

 

Gyere és vitázz velünk, mondd el véleményed és hallgasd meg a többiekét. A belépés természetesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Foglald le helyedet az esemény Facebook oldalán! Ha mégsem tudsz eljönni, kérjük, jelezd, hogy a helyedet megkaphassa más.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet