2016. március 23., 18:00 Minerva ház, Jókai (Napoca) utca 16. sz., I. emelet PONT Csoport

A Prezi, Ustream, LogMeIn és NNG által alapított Bridge Budapest innovációs hub, saját bevallása szerint egy „attitűdlobbi” iroda. Az alapítók azt látták, hogy Magyarországon mindenki a kifogásokat keresi, hogy miért nem tudja elindítani a saját vállalkozását, ugyanakkor a magyar fiatalok fejében túl nagyok az ellentmondások a munka, siker, biztonság, lehetőségek tengelyén. A 20-35 éves magyar fiatalok 45 százaléka inkább választaná az unalmas, de biztonságos alkalmazotti munkát a kockázatos, de élvezetes helyett. Láthatóvá vált számukra, hogy az eszközök és az inspirációs források teljesen hiányoznak a rendszerből és ezen szeretnének változtatni ezen.

 

Az Uber a világ legnagyobb autóforgalmat lebonyolító technológiai platformja, amelynek egyetlen saját autója sincs. Világszerte 385 városban van jelen, többek közt Budapesten és Bukarestben is, és több mint egymillió ember jelentkezett már autós partnernek. Az UBER-élmény nagyszerűségét részben a volán mögött ülő emberek adják: apák és anyák, tanárok és hallgatók, veteránok, szomszédok és jó barátok, akik saját autóikat vezetik saját időbeosztásuk szerint is.

 

A Kreatív Kolozsvár célja, hogy a fiatalokat összekapcsolja a vállalkozói szférával, szervezetekkel és programokkal, amelyek segítségével életképes projekteket és vállalkozásokat indíthatnak.

Előadóink:
Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője

Szőke Gergő, az UBER Magyarország marketing- és kommunikációs szakembere

 

Arra kérünk benneteket, hogy regisztráljatok az eseményre 2016. március 22., 21 óráig kitöltve az alábbi jelentkezési űrlapot.

A részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
Az előadás a K+ program keretében valósul meg.

 

pisturveronika

 

szokegergo

 

 

 

 

Strada Memorandumului 3, Cluj-Napoca, Județul Cluj, România

Jelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Foglalkozás

Fotók