2018. június 12., 18:00 K+ Közösségi Tér (Unió/Memorandumului u., 3 sz., alagsor) PONT Csoport

 

Szeretnél finanszírozást találni vállalkozásodhoz, vállalkozási ötletedhez? Szeretnéd, ha valaki érthetően és “magyarul” elmagyarázná, hogyan működik a CRITBIZ (http://critbiz.ro/hu/) vissza nem térítendő vállalkozásfejlesztő támogatás? Számos jó vállalkozási ötlettel találkoztunk a Kreatív Kolozsvár program elmúlt három éve alatt, és most itt a lehetőség, hogy finanszírozást is tudjunk adni ötleteid megvalósítására!

Egy kötetlen programbemutató beszélgetésre, kérdezz-felelekre hívjuk a Kreatív Kolozsvár minden résztvevőjét és barátait!

A program kifejezetten a kreatív iparágra és az IT területekre összpontosít.

Lapozd át a támogatható tevékenységek listáját: http://critbiz.ro/hasznos-dokumentumok/

Célunk, hogy a kreativitás és innováció által változást idézzünk elő a vállalkozói szférában, ezért a ti ötleteitekre és kreativitásotokra is számítunk!

A találkozón bemutatjuk a program kínálta lehetőségeket, beszélünk vállalkozásindításról, üzleti tervek megírásáról, versenyéről, és válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésedre.

 

Röviden a programról:
A CRITBIZ vállalkozásfejlesztési program azoknak a 18 és 64 év közötti személyeknek szól, akiknek az északnyugati régióba (Bihar, Beszterce-Naszód, Kolozs, Máramaros, Szatmár és Szilágy megye) van az állandó vagy ideiglenes lakhelye, és ugyanebben a régióban szeretnének vállalkozást indítani a kreatív iparágak vagy IT területén.

A CRITBIZ program lebonyolítója a Romániai Vállalkozásokért Egyesület, fő partnerek pedig a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a PONT Csoport. A program a Humán Tőke Operatív Program 2014-2020 finanszírozásával valósul meg.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!