2018. május 25-26. K+ Közösségi Tér (Unió/Memorandumului u., 3 sz., alagsor) MIK

A Pedagógus Fórum zárásaként egy képzéssel készültünk, amelynek témája Digitális eszközök használata az oktatásban. Trénerünk Dr. Főző Attila László – digitális pedagógiai szakértő (Digitális Pedagógiai Módszertani Központ), egyetemi oktató (ELTE PPK), tanár, tréner, tananyagfejlesztő, a Digitális Témahét koordinátora, Code Week nagykövet.

A képzés során gyakorlatias módon ismerkedünk meg a digitális pedagógusok eszköztárával és azzal, hogy miként működik a módszertan, azaz az értékelés, a szervezés, a tartalomkészítés vagy éppen a mobileszközök használata a napi pedagógiai gyakorlatban. A pedagógus résztvevők egy közös platformon, ún. virtuális osztályteremben dolgoznak majd, amely mintaként szolgál későbbi munkájukhoz és ahol minden információ a későbbiekben is elérhető lesz.

Még több információ a képzőről:
Blog: http://komposzt.wordpress.com/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/attilafozo
Twitter: https://twitter.com/attilafozo

A workshopot mindenkinek ajánljuk, aki érdeklődik a digitális oktatási kultúra fejlesztéséhez felhasználható eszközök, alkalmazások és oktatási módszerek iránt, illetve aki nyitott vagy konstruktív kritikával viszonyul a digitális és online eszközök oktatási felhasználásával kapcsolatban. Elvárás és a részvétel feltétele a kurzus céljaival összeegyeztethető konstruktív attitűd és az online környezetek etikai irányelveinek, illetve szabályainak a betartása.

A képzés ingyenes, viszont 35 személy számára tudunk helyet biztosítani. A jelentkezés az alábbi űrlap alapján történik: https://goo.gl/forms/vjv990aXFbNcgjus2

A jelentkezők egy megszabott kritériumrendszer szerint lesznek kiválasztva a képző és szervezők által közösen konzultálva, viszont a tapasztalt és pályakezdő pedagógusok előnyt élveznek a diákokkal szemben. Mivel a képzés sikeres megvalósításához szükség lesz számítógépre, ezért minden jelentkezőt megkérünk, hogy laptopot hozzon magával (internettel rendelkező okostelefon nem elégséges).

A részletes programmal hamarosan jelentkezünk, viszont az időbeosztás a következő:
Péntek 16:00 – 19:00
Szombat: 10:00 – 18:00 – Ezen a napon minden résztvevő számára ebédet biztosítunk

A jelentkezés határideje: május 15, 23:59
A rendezvény KPlusz projekt keretein belül a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum és a Magyar Ifjúsági Központ közös szervezésében valósul meg.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Fotók