9:00-12:30 Xponential Transylvania Coworking & Office PONT Csoport
Ezúttal Hűvös Ágnes stratégiai tanácsadóval azt járjuk körbe, hogy mit jelent a strukturált értékesítési stratégia 📊 és pontosan mi a marketing feladata egy vállalkozásban.
❗ A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezz itt 👉 https://bit.ly/3kPZ4OE ⏲Határidő: május 18., szerda 23:00
☑ A workshopon megtudhatod, hogy pontosan mit is várhatsz a marketingtől, mi történik az értékesítés során és milyen lépések vezetnek a visszatérő vásárlókhoz. Egy olyan teljeskörű, rendszerszintű áttekintést kapsz, ami a márkaépítéstől az értékesítésen és ügyfélkezelésen keresztül elvezet a hosszú távú ügyfélkapcsolatokig. Érteni fogod, hogy hogyan épül egymásra az a sok kicsi lépés, aminek a végén elégedett ügyfél és működő vállalkozás van. 🚫Ami biztosan nem lesz: értékesítési technikák, hirdetési trükkök és tippek.
ℹ Ezt workshopot elsősorban azoknak a vállalkozóknak ajánljuk, akik teljes rendszerben gondolkodnak, hatással vannak a vállalkozásuk márkájára, termék- vagy szolgáltatás-portfóliójára, az értékesítés és ügyfélkezelés lépéseire.
⚠ A helyek száma korlátozott, összesen 24 jelentkezőt tudunk fogadni a workshopra. Túljelentkezés esetén a sorrendet a jelentkezés és az űrlapban adott válaszok alapján rögzítjük.
A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet