17:00 Xponential Transylvania Coworking & Office PONT Csoport
💡⚡Ismerd meg a vállalkozások világában kialakult változásokat, a legfrissebb trendeket, 🎙beszélgess tapasztalt vezetőkkel és vágj bele az ötleteid megvalósításába.
Tarts velünk a Kolozsvári Magyar Napokon, regisztrálj itt ingyenesen: https://bit.ly/3Q4o1Dv
💬📊 Miként változott az Erdélyi vállalkozói ökoszisztéma az elmúlt időszakban és mire számíthatunk a következőkben? Hogyan tudják támogatni és ösztönözni a fiatalokat a hazai vállalkozók, hub-ok és programok?
🙌Csatlakozz a Kolozsvári Magyar Napok alatt zajló interaktív beszélgetésünkre, ahol ezekre kérdésekre, és mindarra ami téged érdekel a témával kapcsolatban, hazai vállalkozók, felsővezetők és programmenedzserek adnak választ.
🎙Velünk lesz: Szakács-Paál István, a Hargita Business Center igazgatója, Czirjék Katalin, a Női vállalkozók Erdélyben csoport egyik alapítója és mozgatórugója, Balázsi-Pál Ágnes, a PONT Csoport ügyvezető igazgatója és a Kreatív Kolozsvár program koordinátora.
A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet