január
18
csütörtök

Éves célkitűző workshop

2018. január 18., 17:00-21:00 K+ Közösségi Tér (Unió/Memorandumului u., 3 sz., alagsor) TŰZD KI! közösség

Tűzd ki céljaidat 2018-ra!
Ez egy éves célkitűző workshop, amely alatt röviden áttekinted az előző éved eseményeit, majd megtervezed a 2018-as éved céljait.

——————-
MIT NYERSZ VELE
——————-
A cél definíció szerint elérni kívánt pont az életben vagy versenyen.

✔ A célkitűzés azért hasznos, mert irányt ad számodra.

Ha egy egész évre tervezel, azt jelenti van egy jövőképed, kreatív vagy, változtatni akarsz és akár tettre kész vagy. Az irány pedig erőt ad, felpezsdíti benned azt a mély vágyat, mellyen bátran kijelentheted, hogy “igen, érdemes ma felkelnem, van miért dolgoznom és egy nagyszerű napom lesz!”.

✘ A célkitűzés nem egy TODO lista létrehozása.

Nem egy vég nélküli lista napi szintű módosítása és szerkesztése, mely csak frusztrációkat ad, hanem olyan célok megfogalmazásáról szól, melyet a 2018-as év iránytűjeként használhatsz, mely megmutatja hova is kellene eljutnod az év végéig. Annak ellenére, hogy ez célmegvalósításra és cselekvésre sarkall, nem csak materiális eredmények eléréséről szól, hanem egyben önismeretről is!

Cselekvésben ismered meg önmagad, ebben tárod fel az erőforrásaidat, az értékeidet és fedezel fel önmagadban olyan tulajdonságokat, melyek akár az idő során feledésbe merültek. Így nő meg az önmagadba vetett hited és a bizalmad másokban. Így leszel akár lelkes, türelmes, tudatos.

Itt iratkozhatsz fel: https://goo.gl/forms/sRp4W3vM6kpFZuSz1