14:00-19:00 Xponential Transylvania Coworking & Office PONT Csoport
Ha most indítottad a vállalkozásod 💡 vagy van egy üzleti ötleted, akkor biztosan rengeteg kérdésed is van. 🔜Ezekre kaphatsz választ Himer Csilla mikrovállalkozási tanácsadótól és Hűvös Ágnestől, a Karson Consulting stratégiai tanácsadójától a 💥 Kreatív Kolozsvár Workshopunkon!
❗ A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezz itt 👉 https://bit.ly/39Ap5ir
Határidő: május 18., szerda 23:00. A helyek száma korlátozott, a workshopon összesen 24 személynek tudunk helyet biztosítani. Túljelentkezés esetén a sorrendet a jelentkezés és az űrlapban adott válaszok alapján rögzítjük.
ℹ Az 5 órás workshop az igazán fontos kérdésekről és válaszokról fog szólni. Arról tudhatsz meg többet, hogy egy üzleti megvalósításnak melyek az első lépései, pontosan milyen a jó üzleti ötlet és mit kezdj a versenytársakkal.
A költségek és bevételek egyensúlyáról, a tervezésről is fogunk beszélgetni, valamint arról, hogy milyen források biztosítják a vállalkozásod indulását, működését. Zárásképpen pedig felteheted a kérdéseidet, amelyekre a képzés alatt nem kaptál választ. Egy meglepetéssel is készülünk azoknak, akik a legjobb kérdéseket hozzák!
A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet