2019.12.03. K+ Közösségi tér Női vállalkozók Erdélyben

Image may contain: 1 person, standing and indoor

Ha már valamelyik kérdés felmerült benned, akkor érdemes velünk kapcsolódnod 🙂

 

1. Mit fogok csinálni mikor már szeretnék kikacsintgatni az anyaság puha fészkéből?
2. Mi az amit az anyasággal kiteljesedett új énemmel kezdhetek?
3. Melyek az erősségeim, és vágyaim amire építhetek a jövőben?
4. Hol az a hely ahol ÉN lehetek?
5. MI az a tevékenység amiben kiteljesedhetek, és amit haszonnal is végezhetek?
6. Mi az az út amit ha választok jó példakép lehet gyerekeim számára is?
7. Mi az a szenvedély amit kihozhatok magamból és amit a párom, környezetem is sugárzásnak fog érezni?
8. Melyik az az út ami a mókuskerék ( visszamenni 8+ órákat dolgozni, rutinmukahelyre, és más többet látja a gyerekem, mint én ) és a társadalmi felelősségvállalás között az enyém lehet, mert kiépíthető?
9. Tudom mi az amit NEM AKAROK, de nem világos, az amit akarhatok.

 

KONKRÉT megoldásokkal várunk az ÉN felfedezését illetően is, illetve LÉPÉSkártyákkal engedünk el benneteket, amelyek által projekt alapú élmények csapatjátékosa lehetsz. Ha még nem hallottál a projektekről, amelyeket én inspiráltam és win-win helyzeteket generált, akkor íme pár vélemény, ami megerősíthet abban, egy esélyt adnod kell 🙂 , tehát GYERE EL 🙂

 

“Rendben. Állok elébe, nagyon unom már ezt a mókuskereket, hogy hülyére dolgozom magam eredmény nélkül. Nagyon boldog és hálás vagyok Nektek! 🙂 ” by Viki&Mentoprogram
“Csajok imádok veletek pörögni ebben a projektben” Annamaria P.
“Szeretem a munkámat, azt, hogy részmunkaidős ezáltal alkalmazkodik a család dinamikájához, azt, hogy nem egész nap csak a gép előtt ülök, hanem vannak dinamikus kihívásai is” Gabi A.G.

 

s amit mondhatok még, hogy azt mondják ma már mindenhonnan, hogy a NŐKé a jövő dinamikája. Én is így gondolom, csak nem tartom mindegynek, hogy még a mi generációnknál, vagy mi már bele sem kóstolhatunk. Gyere el tegyünk azért, hogy mi már érezzük és nekünk a jelen legyen. Szoktam mondani,ha magad miatt nem lépsz ki a komfortzónádból TEDD MEG A GYEREKEDÉRT. Kicsit ahhoz tudom hasonlítani, mint a repulőgépen, azt mondják, vészhelyzetben ELŐBB MAGADNAK TEDD FEL AZ OXIGÉNMASZKOT és csak azt követően a gyerekednek. Nos ha magadnak felteszed (és ez a worskhop erről szól) akkor meg tudod tenni a gyerekednek is.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet