18:00 Xponential Transylvania Coworking & Office PONT Csoport
✨A Kreatív Kolozsvár estünk vendége lesz Isola Anna, a Hangvető nemzetközi projekttanácsadója, aki több zenei program előkészítésében is részt vesz a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa évad keretében.
Annával azonban ennél sokkal többről beszélgetünk december 7-én! Szó lesz arról, hogy pontosan mi az UNESCO Zene Városa cím, és arról is, hogy miként tudja Veszprém kultúrára és zenére építeni a lakói jóllétét.Beszélünk arról, hogy miként válhat a zenélés olyan napi rutinná, mint amilyen a futás lett az elmúlt évtizedben, és miként lehet kamatoztatni az Európai Bizottságnál eltöltött brüsszeli éveket hazai környezetben.Megismerhetitek a Hangvetőt, amely a kelet-közép-európai kulturális és világzenei élet meghatározó szereplője lett az elmúlt években.
⚡ Regisztrálj ingyen, tarts velünk és kérdezz te is Annától! https://bit.ly/3XgEwAE
A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet