2016. szeptember 23. K+ Közösségi tér, Kolozsvár, Unió(Memorandumului) u. 3. sz. Igen, tessék! Egyesület

blogdiler2

 

Érdekel a technológia? Szeretnéd megtudni, hogyan épül fel egy mobilkészülék tesztelése? Gyere és tudj meg mindent a témáról Khell Bogdántól, a Mobilarena.hu főszerkesztőjétől.

 

Másodjára szervezünk #Blogdíler közönségtalálkozót. Ezúttal Khell Bogdánnal, a Mobilaréna.hu főszerkesztőjével ismerkedhettek meg a K+ Közösségi Térben 2016. szeptember 23-án, pénteken 17 órától.

 

Khell Bogdán már iskolás korában rajongott a mobiltelefonokért. Tanulmányai befejeztével egy telekommunikációs cégnél kezdett el dolgozni, ahol arra eszmélt rá, mennyire kevés információ áll a magyarországi fogyasztók rendelkezésére a mobiltelefonokról – ekkor hozta létre weboldalát, a Mobilaréna.hu-t. A technológia fejlődésével egyre több olvasója lett, majd 2005-ben a Prohardver online PC magazinnal társultak.

 

A Blogdíler programsorozata célja, hogy azok az erdélyi magyar fiatalok, akik a magyar blog- és vlogoszférát követik, személyesen megismerhessék kedvenceiket, illetve kedvet kapjanak ahhoz, hogy ők is megpróbálkozzanak a blogírással vagy egy vlog elindításával. Mindez azért is fontos, mert Erdélyben jelenleg kevesen művelik ezt a műfajt.
A rendezvénysorozat szeptembertől decemberig tart, és öt találkozót foglal magában.

Strada Memorandumului 3, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania