2016. március 1., 18:00 K+ közösségi tér PONT Csoport

Kolozsvár alkot és pörög, és egyre jobban vonzza azokat a szereplőket, akik újabb lehetőségeket biztosítanak a vállalkozások, startupok, innovatív, kreatív ötletek számára. Az erősödő kolozsvári startup ökoszisztéma most új szereplőkkel gazdagodik: két jelentős co-working iroda is a napokban kezdi meg működését, az Impact HUB Kolozsvár és a ZAIN.

 

Bukarest után Kolozsváron jött létre a második Impact HUB iroda és ifjúsági közösségi tér. Az Impact HUB a világ 35 országában van jelen, és programjai innovatív kezdeményezéseket segítenek vállalkozássá fejlődni.

A ZAIN studio kreatív iparágakban dolgozók számára kínál újfajta munkahelyi kultúrát és kapcsolatépítési lehetőséget.

 

Egy bemutatkozó sorozat első kiadására hívunk benneteket a Kreatív Kolozsvár keretében 2016. március 1-én a K+ közösségi térbe, hogy megismerjük az Impact HUB és a ZAIN studio tevékenységét és az általuk nyújtott lehetőségeket, illetve megtudjuk, hogyan kapcsolódhatunk be programjaikba.

 

A Kreatív Kolozsvár célja, hogy a fiatalokat összekapcsolja a vállalkozói szférával, szervezetekkel és programokkal, amelyek segítségével életképes projekteket és vállalkozásokat indíthatnak.

 

Előadóink:
Vlad Craioveanu – Impact HUB Kolozsvár, társalapító és ügyvezető igazgató
Răzvan Luca – ZAIN studio, alapító tag

 

 

Az előadás román nyelven zajlik.
A részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Arra kérünk benneteket, hogy regisztráljatok az eseményre február 29., 21 óráig a lentebbi regisztációs űrlapot kitöltve.
Az előadás a K+ program keretében valósul meg.

 

 

Clujul creează și se dezvoltă dinamic, atrage din ce în ce mai mulți actori, care oferă posibilități întreprinderilor, startupurilor și ideilor inovative și creative. Ecosistemul clujean de startupuri se îmbogățește cu noi personaje: două birouri co-working se vor deschide în următoarele zile, și anume Impact HUB Cluj-Napoca și ZAIN studio.

 

După București la Cluj s-a înființat cel de al doilea birou și spațiu comun de tineret Impact HUB. Impact HUB e prezent în 35 de țări ale lumii, iar programele acesteia sprijină dezvoltarea inițiativelor creative încât ele devin întreprinderi.

ZAIN studio oferă o cultură inovativă a locului de muncă și posibilități de networking pentru cei care lucrează în industriile creative.

 

Vă invităm la o primă ediție a unei serii de debut în cadrul proiectului „Kreatív Kolozsvár” pe data de 1 martie 2016 în spațiul comunitar K+ (Memorandumului 3.) pentru a face cunoștință cu activitatea și cu posibilitățile oferite de Impact HUB Cluj-Napoca și ZAIN studio. Totodată, vom afla cum ne putem alătura acestor organizații.

 

Scopul proiectului „Kreatív Kolozsvár” este de a conecta tinerii cu sfera întreprinzătorilor, cu organizații și programe pin intermediul cărora pot înființa întreprinderi și proiecte de succes.

 

Invitați:
Vlad Craioveanu – Impact HUB Cluj, co-fondator și magaging director
Răzvan Luca – ZAIN studio, membru fondator

 

Participarea la eveniment este gratuită, vă așteptăm cu drag!

Vă rugăm să vă înregistrați la eveniment până în data de 29 febuarie ora 21:00 completând formularul de mai jos.
Evenimentul se desfășoară în cadrul programului K+.

 

razvan vlad

 

 

 

Strada Memorandumului 3, Cluj-Napoca, Județul Cluj, România

Jelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Foglalkozás

Fotók