14:00 K+közösségi tér Kplusz
A K Plusz program a 2021-es, 6. születésnapja alkalmából kiállítást szervez “K+oronavírus ON/OFF” címmel, amely június 24-30. között lesz megtekinthető a K+ közösségi térben.Azt mind tudjuk, hogy az elmúlt év egy szokatlan év volt. Sok minden megváltozott. Az egyetemek nem igényeltek fizikai jelenlétet, az éttermek beköltöztek a szobákba, irodává változtak a laptopok.
De hogy mindez jó volt-e, vagy éppen rossz? Bonyolult kérdés. Valószínűleg annyiféleképp éltük meg, ahányan és amilyenek vagyunk. Volt, aki kenyeret sütött, volt, aki olvasott, aki növényeket gondozott, aki nevetett, aki sírt. Ritka pillanatát éltük meg a történelemnek.
A “K+oronavírus ON/OFF” kiállítás azt kívánja bemutatni a K Plusz program élete körüli változásokon keresztül, hogy hogyan éltük meg egyénileg és közösségileg a koronavírus okozta válságot.
A kiállítás fő motívumává elkerülhetetlenül a koronavírus által okozott digitalizációs gyorsulás vált. A “K+oronavírus ON/OFF” a K Plusz program működésében és a fiatalok életében történt átalakulásokat, az események online térbe való költözését, az esemény-típusok átalakulását, az új technikák és eszközök beépülését az életünkbe tematikus panókkal, az ezeket kiegészítő videóanyagokkal és augmentált valóság (AR) funkciókkal mutatja be. A videóinterjúkban megszólalnak a K Plusz programban érintett partnerek munkatársai saját történeteikkel, nézőpontjaikkal. Hogy igazán, a valóságában tudjuk átérezni, értelmezni és átélni a tavalyi év hangulatát, a közösség tagjai által beküldött pillanat- és hangulatképeket állítunk ki.
A “K+oronavírus ON/OFF” megnyitójára június 24-én, 17:00 órától kerül sor a K+ közösségi térben.
A kiállítás a nagyközönség számára az alábbi időpontokban látogatható:
Június 25.:14:00-17:00 óra
Június 28.: 14:00-18:00 óra
Június 29.: 14:00-18:00 óra
Június 30.: 14:00-18:00 óra
Július 1.: 14:00-18:00 óra
Július 2.: 14:00-18:00 óra
FONTOS: a kiállítás látogatása az aznapra érvényes egészségügyi intézkedések betartásával lehetséges. A jelenleg érvényes rendelkezések értelmében ez a résztvevők számára a maszk kötelező állandó hordását és a biztonsági távolság betartását feltételezi.
Várunk szeretettel!