18:00 ZOOM Meeting Kreatív Kolozsvár
Június 15-én 18:00 órától újabb Kreatív Kolozsvár estre kerül sor “7Digits – nulláról az egymillió dollárra 4 év alatt” címmel. Meghívottunk dr. Kádas Péter lesz, a 7Digits – Online Marketing Agency alapítója.
Dr. Kádas Péter orvos, közgazdász, online marketing szakértő. A Golden Blog Díjas szerző több vállalkozása mellett a Startupdate Bloggal és a Traction Tribe befektetési alappal vett részt a magyarországi startup ökoszisztéma építésében. Specialitása a tartalommarketing, az LPO és a pszichológia marketing-célú alkalmazása. Rendszeres résztvevője nemzetközi growth hacking konferenciáknak. Írásai egy ideje a 7Blogon olvashatóak, jellemzően vállalkozás menedzsment és adatvezérelt digitális marketing témakörökben.
Az ingyenes eseményre online kerül sor, ZOOM meeting keretén belül. Ha részt szeretnél venni, szükséges a regisztráció, amit az alábbi linket található űrlap segítségével tehetsz meg.
Regisztrációs űrlap: http://bit.ly/kadaspeter
A K Plusz program támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériumának Emberi Erőforrás Támogatáskezelője a Nemzeti Tehetség Program révén.