18:00 ZOOM Meeting Kreatív Klozsvár
Balogh Péter már a vezetéknélküli hálózatok első generációinak fejlesztésében és szabványosításában is részt vett. Megalapította a PDAMill nevű egyik első mobilos játékcéget ami több tucat díjat nyert. Legnagyobb sikerét az NNG (NavNGo/iGO) társalapítójaként könyvelhette el, hisz a vállalkozás kiscsapatból globális navigációs céggé nőtte ki magát 800+ alkalmazottal és ~$100m bevétellel.
6 éve végleg kiszállt az NNG csapatából annak érdekében, hogy induló startupokat segítsen és mentoráljon. Teszi ezt az RTL Klub-os Cápák Között műsor mentoraként és a Baconsult budapesti angyalbefektető csapat tagjaként.
A “Hogyan készülj az első tőkebevonásra” eseményre 2021. Május 4-én, 18:00-19:00 óráig kerül sor egy ZOOM meeting keretén belül.
Az esemény ingyenes, viszont regisztrációt igényel, ezért ha részt szeretnél venni, azt a következő űrlap kitöltésével teheted meg: http://bit.ly/peterbalogh
Az esemény szervezője a Kreatív Kolozsvár a K+ program keretén belül, támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériumának Emberi Erőforrás Támogatáskezelője a Nemzeti Tehetség Program révén.