2017. március 07., 19:00-21:00 K+ Közösségi Tér (Unió/Memorandumului u., 3 sz., alagsor) PONT Csoport

 

Következő Kreatív Kolozsvár estünkön bemutatkozik a budapesti Design Terminal, amely 2014 óta segíti a régió korai fázisú startupjait.
Itt regisztrálhatsz az eseményre: https://goo.gl/pLPQZ1

 

Mikor érdemes egy vállalkozásnak mentorokat bevonnia?
Mit nyújt egy akcelerációs program és kinek érdemes részt vennie benne?

 

A Design Terminalban olyan fiatal vállalkozásoknak nyújtanak segítséget, amelyek valamilyen társadalmi problémára keresnek megoldást és a közösség számára is értéket hoznak létre. Küldetésük, hogy hidat építsenek a startupok és a piacvezető vállalatok között. A három hónapos, intenzív vállalkozásfejlesztő program során üzleti modelljüket és marketingkommunikációjukat is tökéletesítik a csapatok, de biztosítják számukra az üzleti mentorokat, a közösségi irodát, hozzáférést nyújtanak nagyvállalati és technológiai partnereikhez (IBM, Amazon, Google), továbbá befektetői kapcsolataikhoz. Az elmúlt évek mentoráltjai között szerepelt a kerekesszékesek közlekedését segítő Route4U, az energiatermelő utcaburkolatot fejlesztő Platio, és a sürgősségi betegellátást könnyítő GyermekSOS.

 

Két tavalyi best practice-t is bemutatunk tőlük: a CodeBerry programozó iskolát és a Zynternt, egy újgenerációs álláshirdetési startupot.

 

Előadóink:

 

 

 

 

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!