18:00 ZOOM Meeting KreatÍv Kolozsvár
Tomán Szabinát legtöbben az RTL Klub-os Cápák Között műsorából ismerhetik. Feltevődik a kérdés, hogy mi jogosította fel őt arra, hogy zsűriként szerepeljen a neves műsorban?
Szabina a vállalkozói élete előtt modellként dolgozott, így jókora tapasztalata volt a diétákban, sokszor még a koplalás is opció volt arra, hogy megtartsa formás alakját. Gyereke megszülése után viszont 30 kilót hízott, ami már nehezebb dió volt a leadásra, így elkezdett alternatívákat keresni, hogy újra formába kerülhessen.
Kis idő után talált rá a Szlovák fehérje diétára, ami annyira bevált neki, hogy elhatározta, ezzel segíteni akar másokon is. Saját, hiteles történetét használva fel a vállalkozása indításához, Szabina banki hitelből megalapította a Toman Lifestyle vállalkozást, ezzel együtt a Toman Diet-et, amelyhez egy Francia élelmiszer készítő cég biztosítja a minőségi alapanyagokat.
A Toman Lifestyle vállalkozás annyira sikeresnek bizonyult, hogy három év alatt fél milliárdos nemzetközi céggé nőtte ki magát. 2017-től jelen vannak már Bukarestben, Lengyelországban, és Ausztriában is üzleteikkel és folyamatos megkereséseket kapnak más országokból is.
Az esemény időpontja: 2021. április 13., 18:00-19:30 óra
Az esemény helyszíne: ZOOM meeting
Az eseményre itt regisztrálhatsz 👉 http://bit.ly/szabinatoman
🔴 A K Plusz program támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériumának Emberi Erőforrás Támogatáskezelője a Nemzeti Tehetség Program révén.