18:00 Zoom Kreatív kolozsvér
Megyeri Mirtill tanulmányait a társadalomtudományokban mélyítette el leginkább, tanult nemzetközi kapcsolatokat, szociológiát és politikatudományt, szervezetfejlesztést is. Megfordult a budapesti Corvinus egyetemen, de a Metropolitan-ról is szerzett diplomát, Skóciában is tanult egyetemi évei során. Dolgozott az Egyesült Nemzetek Szervezeténél (ENSZ) és a Nestlé-nél is, munkakörei közt szerepelt a PR, kommunikáció, projekt koordináció, munkáltatói márkaépítés is. Néhány évvel ezelőtt társalapítóként startup-ot hozott létre, a Zyntern.com-ot, amely egy magyar, újgenerációs álláshirdetési portál fiataloknak, amelynek több százezer felhasználója van és számos hazai és nemzetközi díjat nyert. Mirtill 10 éve foglalkozik pályaorientációs és munkakeresési tanácsadással. Az utóbbi években, vállalkozás indítás és startup építés témában is megosztja tapasztalatait előadásokon. Tedx előadását a kapunyitási pánik témában tartotta és 2018-ban a Forbes „30 sikeres fiatal 30 alatt” listájára is felkerült.
 A Munkaerőpiaci trendek COVID után c. előadásban az előbb említett tapasztalatok és tudások fényében járjuk körbe azt, hogy milyen irányba alakul a munkaerőpiac a COVID járvány után.
Az eseményre az alábbi linken regisztrálhatsz ⬇️ http://bit.ly/kreativkolozsvarestek
 A Kreatív Kolozsvár és a K Plusz program támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériumának Emberi Erőforrás Támogatáskezelője a Nemzeti Tehetség Program révén.