19:00 Xponential Transylvania Coworking & Office Kreatív Kolozsvár
Az IBM Budapest Lab a cég cloud szoftverfejlesztési divíziójának magyarországi kutató-fejlesztő központja, és azon kevés IT munkahelyek egyike a régióban, ahol cloud platform- és infrastruktúra fejlesztés folyik. A start-upként induló, majd az IBM akvizíció után Tesla, Salesforce vagy Bank of America kaliberű ügyfeleket kiszolgáló Lab immár közel két éve teljesen remote módon működik. Erről és a munka világának változásáról fogunk beszélni az IBM Budapest Lab igazgatójával, Kereskényi Balázzsal.
Az Xponential Transylvania egy coworking és irodahelyiség Kolozsvár központjában. Céljuk egy modern, dinamikus infrastruktúra kínálása, amely a termelékenység növelésére és a hálózatépítésre összpontosít. Számukra fontos, hogy a hozzájuk betérő szabadúszók, alkalmazottak vagy kis cégek tulajdonosai mindent megtaláljanak, amire szükségük lehet vállalkozásuk fejlesztéséhez.
Az estre az Xponential Transylvania Coworking & Office térben kerül sor (Bulevardul 21 Decembrie 1989, 16. szám).
A helyek száma a járványügyi intézkedések miatt korlátozott. Az eseményen való részvételhez szükséges a zöldigazolvány felmutatása.
Ha találkoznál velünk, az eseményre a következő regisztrációs felület segítségével regisztrálhatsz: https://bit.ly/kereskenyib
A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja és a K Plusz program része. A K Plusz program támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériumának Emberi Erőforrás Támogatáskezelője a Nemzeti Tehetség Program révén.