December
17
Csütörtök

Kreatív Kolozsvár Karácsonyi Meet-Up

Zoom
Zárjuk közösen a 2020-as évet, beszélgessünk rólatok! Mi történt ebben az újdonságokkal és kihívásokkal teli évben vállalkozásotokkal, mi várható a Kreatív Kolozsvárban az évad második felében, 2021 elején? Karácsony előtt egy kötetlen, kora esti online találkozóra várunk benneteket a Kreatív Kolozsvár programban!
Szeretnénk, ha ez az este rólatok szólna! Gyűljünk össze, és mindenki mutassa be/meséljen a vállalkozásáról, arról, hogy mi történt az utóbbi időben, és hogy milyen jövőbeli terveitek vannak. Emellett, mivel közeledik a karácsony, meg is ajándékoznánk egymást.
Az ajándék lehet bármilyen szimbolikus értékű promóanyag, termék vagy szolgáltatás. Fontos, hogy mindenki készüljön gondolatban már most egy ötlettel, hogy ne maradjon senki meglepetés nélkül. Az est folyamán a PONT csapata húzza ki a neveket. Mindenkire sor kerül a bemutatkozásban és az ajándékozásban is. A megvásárolt/elkészített ajándék maximális értéke legyen 200 lej, az ajándékokat pedig majd utólag juttatthatjátok el egymáshoz. Mi, a PONT csapata segíteni fogunk az elérhetőségekkel. Arra kérünk, jelezzétek részvételi szándékotokat a jelentkezési űrlap kitöltésével.
Tehát a lépések:
👉 Ha szeretnél részt venni, regisztrálj
👉 Találj ki egy ajándékötletet
👉 Keverj magadnak egy koktélt a tőlünk kapott receptek alapján
👉 Vedd fel a ronda karácsonyi pulóvert, vagy maradj mackónadrágban – nincs dress code
👉 Tudjuk, hogy karácsony előtti hajrá van, tudjuk, hogy nehéz év volt, de engedd el magad, felejtsd el a gondokat, vagy egyszerűen csak légy velünk, és ünnepeljünk együtt!
👉 Amikor kifújod a gőzt, és kis időd lesz, vedd fel a kapcsolatot a megajándékozottal és juttasd el hozzá az ajándékod!
Találkozzunk közösen egy finom koktél társaságában (a receptötletekkel hamarosan jelentkezünk) és egy jó beszélgetés mellett! Várunk nagy szeretettel!
Az eseményre itt regisztrálhatsz: https://bit.ly/2LqFBpl
A K Plusz program támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériumának Emberi Erőforrás Támogatáskezelője a Nemzeti Tehetség

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet