9:00 ZOOM Meeting Kreatív Kolozsvár
“Berke Sándor vagyok, jelenleg szakácsként dolgozom feleségemmel, Krisztinával, a közösen kialakított terünkben, aminek a Chef’s Home nevet adtuk. A két szobával és nagy konyhával, ebédlővel ellátott „otthon” vendégfogadásra és főzőműhelyek tartására egyaránt alkalmas. A főzőműhelyeink a Creative Food Lab projekt-megnevezés alatt futnak. Szervezünk tematikus, eseményhez és célcsoporthoz kötött alkalmakat is. Vannak például előételes, főételes, leveses műhelyek, boros, vegetáriánus főzőműhelyek felnőtteknek. Újabban megszólítottuk a gyerek- és tini korosztályt is. Egyik kedvencünk a meglepetés szülinapi főzőműhelyek. A szolgáltatásunk másik ága a privátséfkedés, melynek keretében házhoz megyünk, ott főzünk közösen a klienssel, és általában egész családjával, meghívottjaival.
Kreatív főzést tanítunk, melynek lényege a konyhai gondolkodásmód és technika-ismeret elsajátítása recept-átadás helyett. Fontos számunkra az alapanyagok szezonalitása és tisztelete.
Egy kedves barátunk megfogalmazásában, mi „covid előtt 5 perccel” kezdtünk vállalkozni. Ez a körülmény folyamatos rugalmasságot és újratervezést kíván tőlünk már egy bő éve. Cégünk neve: Freedom Garden Transilvania – ami hosszútávú célunkra mutat: olyan közösségi kertészettel egybekötött vendéglátás és főzőműhelyek tartása, ahol a közösségi erő regeneráló és gyógyító-ápoló hatása értékteremtő módon mutatkozik meg.”
Az eseményen olyan kérdésköröket járunk körbe, hogy milyen családi vállalkozásban dolgozni, hogyan lehet egy válságos időben vállalkozást indítani, illetve, hogy milyenek egy gasztronómiai cég mindennapjai.
Esemény időpontja: 2021. május 20., reggel 9 órától 10-ig
Helyszín: Online (ZOOM Meeting)
Az eseményre itt regisztrálhatsz: http://bit.ly/berke_chefs_home

Az esemény szervezője a Kreatív Kolozsvár a K+ program keretén belül, támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériumának Emberi Erőforrás Támogatáskezelője a Nemzeti Tehetség Program révén.