2016. november 25-27. K+ Közösségi tér, Kolozsvár, Unió (Memorandumului) u. 3. sz. PONT Csoport

KK VW eventcover 2016-11-08 - 02

 

Mindenki eltervezte már, hogy milyen lenne a vállalkozása. Te az a fajta vagy, aki véghez is viszi?
Ha fontolgatod a vállalkozóvá válást, és van benned spiritusz, vagy ha úgy érzed, hogy megvan a nyerő ötlet, illetve ha már van vállalkozásod, de még nem pörgött fel eléggé, és szeretnél mellé jól megtervezett stratégiát és üzleti tervet készíteni, akkor neked szól ez a hétvége!

 

A háromnapos interaktív képzés során a fókuszt a stratégiára, illetve arra helyezzük, hogy a lehető legpontosabban ismerd meg a célpiacodat, lehetőségeidet, korlátaidat. Megtanítunk a Lean gondolkodás és az adatvezérelt stratégiaépítés mikéntjére. Személyre szabottan segítünk értelmezni azokat a piaci szegmenseket, ahol megtalálod vásárlóidat. Fontos, hogy ez a képzés nem oktatás! A saját vállalkozásodon vagy ötleteden kell dolgoznod rengeteg gyakorlattal és egyéni konzultációval. Akkor gyere, ha elkötelezett vagy!

 

A helyek száma korlátozott. Csak akkor jelentkezz, ha vállalni tudod a workshop teljes időtartamán való részvételt. Jelentkezni 2016. november 21., este 21 óráig lehet az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével.
Visszaigazolás: 2016. november 22. A részvétel ingyenes, a résztvevők számára ebédet biztosítunk.
Ha kérdésed van a workshoppal kapcsolatban, írj a kreativkolozsvar@pontgroup.org e-mail címre.

 

KK-VW-program-640x640-01 KK-VW-program-640x640-02 KK-VW-program-640x640-03

 

Trénereink: Hűvös Ágnes stratégiai tanácsadó, Molnár Attila pedig szervezetfejlesztő pszichológus. Ágnes és Attila már legalább 500-szor vett részt induló vállalkozások fejlesztésében nemzetközi terepen, belülről ismerik a kezdő vállalkozók problémáit, és tudják, hogy hogyan lehet áthidalni azokat. Több mint 60 kolozsvári fiatal építette már velük vállalkozásának alapjait.

 

SAVE THE DATE!
További tervezett workshopjaink:
– 2017. január 20-22. között szervezzük meg a következő, ötlet vagy kezdeti fázisban lévő vállalkozások fejlesztését célzó workshopunkat.
– Az emelt szintű, már egy-két éve működő vállalkozások akcelerálását célzó workshopjaink időpontjai: 2017. március 30 – április 2. és 2017. április 7-9.

Strada Memorandumului 3, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania

Jelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Foglalkozás

Vállalkozásod vagy vállalkozási ötleted rövid leírása (kötelező)

Fotók