10:00-17:15 Xponential Transylvania Coworking & Office PONT Csoport
 Érdekel a rendezvényszervezés? Szeretnéd megérteni, hogyan lehet közönséget szervezni, megtartani és fejleszteni? Isola Anna kulturális esemény- és közönségfejlesztés workshopján gyakorlati példák révén fejlesztheted a saját készségeid és ✨megtudhatod azt is, hogyan helyezheted el saját rendezvényeid egy-egy város kulturális életében.
⚡ A workshopon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: december 5.  https://bit.ly/3OwmAOv
 A képzésen 15 személynek tudunk helyet biztosítani❗
ℹA műhelymunka 10-17 óra között zajlik.
‍♀️Workshop vezető:
Isola Anna a Hangvető nemzetközi projekttanácsadója, fő feladatai közé tartozik a cég nemzetközi kapcsolatainak kiépítése és erősítése, valamint kulturális stratégiák kidolgozása európai városokban az Európa Kulturális Fővárosa, vagy az UNESCO Zene Városa címek révén. 2014 és 2019 között az Európai Bizottság brüsszeli központjában dolgozott, az oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztos kabinetjében. A kulturális portfólióért volt felelős, egyik kiemelt feladata volt a 2018-as Kulturális Örökség Európai Évének koordinálása. 2010 és 2014 között miniszteri sajtófőnökként dolgozott a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban, majd a Külügyminisztériumban Budapesten.
PROGRAM
 Délelőtt: eseményszervezés modul
Hogyan lehet felépíteni egy zenei, kulturális eseményt, és hogyan lehet beágyazni egy városi ökoszisztémába úgy, hogy figyelembe vesszük a létező sajátosságokat, de újat is alkotunk vele? Hogyan mozgósítsunk partnereket és forrásokat mindehhez? Olyan példák révén ismerheted meg a témát, mint a Budapest Ritmo, amely 2016-os megalapítása óta Európa elismert világzenei showcase fesztiválja, vagy a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa év egy-egy kiemelkedő projektje.
Délután: közönségszervezés (audience development) modul
Hogyan kapcsoljuk be közönséget egy-egy programba, hogyan érjük el, hogy a programokat, fejlesztéseket a városlakók, helyi közösségek is magukénak érezzék? A VEB 2023 Európa Kulturális Fővárosa zenei programjain keresztül, valamint az UNESCO Zene Városa cím példáin keresztül láthatjuk a közönség megnyerésének és bevonásának módszereit.
A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet