2018. május 22., 18:00 K+ Közösségi Tér (Unió/Memorandumului u., 3 sz., alagsor) MIK
Wix? WordPress? Shopify? Ingyenes megoldások? Vajon melyik a számunkra megfelelő megoldás egy kezdő vállalkozás weblap / online árúház fejlesztése esetében?
Sokan esnek abba a hibába, hogy összedobnak egy ingyenes megoldást, mert az eljén az úgyis jó lesz, vagy megkérnek egy barátot erre. Vajon ez miért baj? Mi a hátúl ütője egy ingyenes megoldásnak? Érdemesebb inkább egy profi céggel megoldatni a feladatot? Az online világban, ez az egyik legfontosabb megjelenése egy cégnek. Mindenki ide megy fel elöszőr, erre keres rá.
A KWork előadás sorozat ezen állomásán, megprobálunk ezekre a kérdésekre választadni, hogy egy kezdő vállalkozásnak, mennyit érdemes befektetni úgy idő mint energiát és értékeket, egy Weboldal valamit Online Árúház Fejlesztésébe.
Érdemes-e E-commerce oldalban gondolkodni, vagy egyből eladjuk magunkat és termékeinket, a nagyágyúknak, mint az E-mag vagy az Amazon? Erre a válasz az, hogy érdemes.
Előadó, András Ferencz a Diversity Advertising munkatársa és az Affarit Studio alapítója.

A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött.
Jelentkezni május 20. éjfélig a következő linken:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNbewYBC6amRpDIOOpJZTENEsWi4O_OorX_sVGV4fU4leE3A/viewform

A Kwork Q&A előadássorozat a KPlusz program keretén belül valósul meg a Magyar Ifjúsági Központ és az Igen, tessék! Egyesület által.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Fotók