9:00 Xponential Transylvania Coworking & Office PONT Csoport
☕ Kreatív Kolozsvár reggellel melegítünk a F2F-Fiatalok a fiatalokért mentorprogramunkra, ezúttal Arros Orsolya, a DreamJobs Románia vezetője tart velünk!  Arról beszélgetünk, hogy milyen fontos változások történtek a munkaerőpiacon, szó lesz az új HR trendekről, a lehetséges karrierutakról, és bármi másról, ami kezdő vagy haladó vállalkozóként fontos számodra.
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ᴊᴇʟᴇɴᴛᴋᴇᴢᴢ ɪᴛᴛ: :
https://bit.ly/3QoJBUf
 Alapjaiban alakulnak át a munkaerőpiaci trendek és elvárások. Az egyik fontos változás, hogy jobban felértékelődött a munkavállalói biztonság és egészség, a gyors alkalmazkodó képesség fontossága a munkáltatók és a munkavállalók számára egyaránt. Ugyanakkor az elmúlt időszak home-office hulláma megteremtette az Y és a Z generáció által elvárt munkaszabadságot és rugalmasságot.  De milyen következményekkel jár ez a változás a munka világában, és mire kell figyelned, hogy képben maradj fiatal vállalkozóként vagy munkavállalóként? Tényleg egyre nagyobb kihívás a vállalatok számára a toborzás és a dolgozók megtartása?
 Kedden reggel Orsi válaszol a munkaerőpiac nagy kérdéseire. Csatlakozz, ismerd meg a legújabb trendeket, képezd magad és vállalkozz!
ℹ A F2F-Fiatalok a Fiatalokért a fiatalokért ingyenes mentorprogramunk októberben indul, a kezdeményezés célja ötletszintű és kezdő vállalkozások szakmai támogatása, üzleti hatékonyságuk, valamint versenyképességük növelése. Itt tudhatsz meg többet: https://bit.ly/3QoYLJb
A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet