18:00 Xponential Transylvania Coworking & Office PONT Csoport
🎁 🎄A vásárló szentül hisz abban, hogy szinte mindig racionális döntést hoz, a valóságban viszont az ésszerű, logikus döntés gyakran csak egy illúzió. 🎙Az idei a Kreatív Kolozsvár Karácsonyi Meetupunkon Dr. Seer László marketing tanácsadóval hangolódunk az ünnepekre, akivel a döntéshozatal tudományos boszorkánykonyhájáról beszélgetünk.
✨Várunk ünnepi hangulattal, a beszélgetést követően pedig karácsonyi falatokkal. Regisztrálj és tarts velünk: https://bit.ly/3iGERgj
👨‍🏫Dr. Seer László a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem oktatója, több mint 15 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az online marketing területén. Volt már webáruház, valamint árösszehasonlító szolgáltatás marketing vezetője, hírportál marketing menedzsere, kis- és középvállalatok tanácsadója. Számos izgalmas online marketing projekten dolgozott és dolgozik a mezőgazdasági ágazattól egészen az orvosi szolgáltatások területéig.
ℹA beszélgetés időtartama: egy-másfél óra
Helyszín: Kolozsvár, Xponential Transylvania Coworking & Office (Magyar u.16. sz.
A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet