2017.04.7-9. K+ közösségi tér Kreatív Kolozsvár

KK stratesvezet wsb 2017-03-06

Hogyan növeljük a bevételeket a költségek markáns növelése nélkül? Hogyan lesz fenntartható a növekedés? Hogyan osszuk meg a felelősségeket a csapatban? Hogyan motiváljunk? – Ezúttal olyan workshopot állítottunk össze, ahol ezekre a kérdésekre adunk választ. Nem előadásokat kell hallgatnod, hanem személyre szabott válaszokat kaphatsz tanácsadóink segítségével, akik maguk is jártak ott, ahol te tartasz most, hiszen mindketten sorozatvállalkozók. A két és fél nap alatt megismerkedhetsz hozzád hasonló szakaszban járó vállalkozások vezetőivel, illetve egyéni konzultációkon is részt vehetsz.

 

A workshopot olyan vállalkozások vezetőinek ajánljuk, akik:
– 0,5-1,5 éve már a piacon vannak;
– nem csak lokális piacokban gondolkodnak;
– szeretnék pontosan érteni a vállalkozásuk működését;
– vállalják, hogy a 2 és fél napot együtt töltik, és közösen gondolkodnak más vállalkozókkal.

 

Trénereink:
Hűvös Ágnes
stratégiai tanácsadó, business coach
10+ év korai fázisú üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezik, 500+ startup vállalkozás elindításában vett részt Magyarország egyik legnagyobb innovációs ügynökségének vezetőjeként.

 

Molnár Attila
szervezetpszichológus, business coach
10+ év tapasztalattal rendelkezik, tanácsadóként dolgozott kis- közepes- és nagyvállalatokkal, business coachként induló vállalkozói csapatokat és vezetőiket támogatja.

 

A képzésre 20 jelentkezőt tudunk fogadni. Csak akkor jelentkezz, ha vállalni tudod a workshop teljes időtartamán való részvételt. A jelentkezéshez, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot.

 

Jelentkezési határidő: 2017. április 2., vasárnap, 20:00
Visszaigazolás: 2017. április 3., hétfő


A részvétel ingyenes, a résztvevők számára pénteken és szombaton ebédet biztosítunk.

Strada Memorandumului 3, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania

Jelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Foglalkozás (kötelező)

Vállalkozásod rövid bemutatása: 5-10 mondatban mutasd be a termékedet/szolgáltatásodat, a megcélzott piacot, az értékesítési modelledet, marketingstratégiádat és csatornáidat, felmerülő problémáidat. (kötelező)