december
2.
hétfő

Szövegszerkesztő tréning

2019. december 2. 18:00 Meteor utca 74. Magyar Ifjúsági Központ - MIK, Igen tessék Egyesület

Image may contain: one or more people

 

Az ötször három órás kurzus szövegíró gyakorlatokkal, jó és rossz példák elemzésével segít elsajátítani azt az eszköztárat, ami segít a közérthető és autentikus szövegek írásában. Szó lesz arról, hogy írjunk feszes, könnyen értelmezhető mondatokat és hogyan alakítsuk ki a befogadást segítő szövegstruktúrát.

 

Előadónk, Stanik Bence kreatív-kommunikációs szakértő, újságíró, doktorandusz a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Szociológia és Szociális Munka karán, szociológia szakon. A Balcony TV zenei videómegosztó kolozsvári fiókjának alapító-producere, korábban a Duna Televízió bukaresti tudósítója volt. Jelenleg az Igen, tessék! magazin felelős szerkesztője és a kolozsvári Diversity Advertising ügynökség kommunikációs vezetője.

 

A tréninget újságíróknak, kommunikációsoknak, közösségi oldalak menedzsereinek, copywritereknek ajánljuk. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a helyek száma: 20.

 

A szövegszerkesztő tréning a KPlusz programban, a Magyar Ifjúsági Központ és az Igen, tessék! Egyesület partnerségében valósul meg. A KPlusz program és a rendezvény támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériumának Emberi Erőforrás Támogatáskezelője a Nemzeti Tehetség Program révén.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet