Április
19.
Hétfő

VÁLLALKOZÁSFEJLESZTŐ KÉPZÉS

9:00 ZOOM Meeting Kreatív Kolozsvár
💡 Vállalkozásba kezdenél? Pénzügyi tanácsadásra van szükséged? Szeretnéd átbeszélni és kielemezni vállalkozási terved üzleti szakértőkkel? Kezdő, ötletfázisban lévő vállalkozóknak szól következő ingyenes képzésünk!
Az 5 félnapos interaktív képzés során szakértőink üzleti tervek kidolgozásához nyújtanak segítséget. A stratégiára fókuszálnak, hogy a lehető legpontosabban megismerhesd a célpiacodat, lehetőségeidet, korlátaidat. Emellett, személyre szabottan segítenek értelmezni azokat a piaci szegmenseket, ahol megtalálhatod vásárlóidat. Olyan technikákra tanítanak meg, amelynek segítségével könnyedén átláthatod üzleti terved működőképességét és hibáit is. Foglalkoznak a Lean szemlélettel és rávezetnek az adatvezérelt stratégiaépítés mikéntjére.
A képzés nem oktatás! A saját vállalkozásodon vagy ötleteden dolgozhatsz majd gyakorlatok és egyéni konzultációk során.
A kezdő vállalkozók számára hirdetett alapképzést a Karson csapata tartja. Itt olvashatsz további információkat róluk: https://karsonconsulting.com/.
A foglalkozásra összesen 18 jelentkezőt tudunk fogadni. A jelentkezőkből a jelentkezési űrlapok alapján a tréner választja ki a csoportot, akikkel együtt dolgoznak majd az 5 alkalom során. Kérünk, csak akkor jelentkezz, ha vállalni tudod a workshop teljes időtartamán való részvételt!
Siess, a helyek gyorsan betelnek!
Jelentkezni a következő űrlap kitöltésével lehet 👇
📅 A fogalalkozásokra naponta kerül sor a Zoom platformon, az alábbi időpontokban:
▪️ Április 19., 09:00 órától 13:00 óráig
▪️ Április 20., 09:00 órától 13:00 óráig
▪️ Április 21., 09:00 órától 13:00 óráig
▪️ Április 22., 09:00 órától 13:00 óráig
▪️ Április 23., 09:00 órától 13:00 óráig
‼️
Jelentkezési határidő: 2021. április 15., csütörtök, 12:00 óra.
Visszaigazolás: 2021. április 16., péntek
🔴 A K Plusz program támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériumának Emberi Erőforrás Támogatáskezelője a Nemzeti Tehetség Program révén.

Bejelentkezési Űrlap

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet